Veelgestelde vragen - Retourneren

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik?
Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt). Lees de retourneervoorwaarden bij verzenden en retourneren voor het retourneren van  producten.

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?
Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van jouw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend. 

De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.

Nadat de retourzending is goedgekeurd door onze klantenservice, ontvangt u het retouradres waar naar u uw pakket kunt retourneren. Indien je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?
Uiteraard krijg je je geld terug, wanneer je het/de product(en) terugstuurt. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen, zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant, waarbij de klant de verzendkosten betaalt. Weet je niet zeker of uw producten (nog) voldoen aan de eisen? Stuur gerust een email of bel naar onze klantenservice.

Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?
De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar jouw overgemaakt. Eventuele kosten (schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.