Betaalmethoden

Bij MeervoorHaar.nl kunt u betalen met de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • Creditcard
  • PayPal
  • Factuur
  • Bankoverschrijving
  • Billink
  • AfterPay
  • Klarna

iDeal en creditcard aankopen lopen via de payment service provider Multisafepay. 
Zij verzorgen het gehele traject van de transactie. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Zodra Multisafepay uw betaling ontvangen en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord. Na een succesvolle transactie krijgt u een mail dat de betaling is gelukt en dat wij uw bestelling zullen gaan verzorgen.

iDeal
Met iDeal betaalt u makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor uw bestelling gelijk naar u verstuurd kan worden.

Banken die iDeal ondersteunen, zijn:

  - Abn-Amro
  - Rabobank
  - ING
  - Fortis
  - Friesland bank
  - SNS bank
 

Creditcard

Shops4youonline accepteert Visa en Mastercard. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Shops4youonline kan op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
Het kan zijn dat Shops4youonline contact opneemt met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.

PayPal
Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode.U kunt een creditcard koppelen aan uw Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor u uw betalingen doet zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen.

Billink (achteraf betalen)
Billink voert voor Meervoorhaar.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via email ontvangt om de gekochte producten te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.


Bank overschrijvingen:
Bij vooruitbetaling wordt het totaalbedrag gestort op de bankrekening van Shops4youonline. Zie hieronder voor de bankgegevens. In de omschrijving vemeldt u het ordernummer, zodat wij weten om welke order het gaat. Wanneer de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling verstuurd.

Bankgegevens:

IBAN: NL32RABO0314552243
Shops4youonline B.V.
Nijkerk
BIC / SWIFT: RABONL2U
 
AfterPay, betaal na ontvangst
AfterPay voert voor Shops4youonline B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Je ontvangt de factuur 3 dagen nadat wij je bestelling hebben verstuurd. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor betalen via AfterPay betaalt u €1,95 vast tarief
 
Klarna Factuur 
Via Klarna kunt u bij ons na 14 dagen afrekenen. Vóórdat u heeft betaald ontvangt u uw bestelling tesamen met de factuur. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor deze service betaalt u  € 1,95. Uw order mag maximaal een waarde hebben van  € 250,-. De hoogte van het maximale bedrag is tevens afhankelijk van het feit of u al eerder gebruik heeft gemaakt van Klarna.

Door deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. 

Let op: vul uw gegevens compleet en naar waarheid in. Op basis van uw gegevens controleert Klarna of u in aanmerking komt om op rekening te betalen. Shops4youonline B.V. is niet verantwoordelijk voor deze selectie. Wel bieden wij u alternatieve betaalmethoden aan (zie bovenstaande betaalmethoden).

Stappen voor betaling via Klarna Factuur:
- Bestel en betaal via Klarna Factuur
- Vul uw gegevens compleet en naar waarheid in
- Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij uw bestelling uw Klarna factuur
- Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven op de factuur
- Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna 
- Orderwaarde maximaal € 250,-
- Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

Als u het minimale bedrag betaalt, dat is aangegeven op de Klarna factuur, dan kiest u automatisch voor betalen in termijnen. Zie Klarna Account.

Heeft u specifieke vragen over Klarna of wilt u weten waarom u niet via Klarna op rekening kunt kopen? Klarna Klantenservice staat u graag te woord.

KLARNA. Deze aanbieder behoudt zich het recht voor een kredietwaardigheidsbeoordeling uit te voeren. 

Klarna BV
De Ruyterkade 7
1013 AA Amsterdam
KvK: 50315250
Klantenservice (voor consumenten) [email protected] of bel +31 (0) 20 80 82 852