• Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox is een compleet pakket die beschadigd haar weet te herstellen op milde wijze. Dit pakket zorgt ervoor dat futloos haar weer glans krijgt en daarnaast zacht en zijdeachtig zal aanvoelen.
Artikelnummer:
OF22231
Reviews:
€15,99
Incl. btw
     

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox is een compleet pakket die beschadigd haar weet te herstellen op milde wijze. Dit pakket zorgt ervoor dat futloos haar weer glans krijgt en daarnaast zacht en zijdeachtig zal aanvoelen.

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox bevat een rijke formule die gebasseerd is op drie natuurlijke oliën: Argan, cyperus en lijnzaad. Deze rijke formule zorgt ervoor dat het haar de gehele dag door zal stralen en zacht zal aanvoelen. Overigens zal het haar snel herstellen en zal de schoonheid van het haar ontwaken.

De Orofluido Original Elixer bevat UVA/UVB filters die er voor zorgen dat het haar beschermt wordt tegen schadelijke invloeden van de zon. De bijgeleverde shampoo zorgt ervoor dat het haar mild wordt gereinigd zonder het haar te vervagen.

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox bevat:

  • Orofluido Shampoo 200ml
  • Orofluido Original Elixer 50ml
  • Orofluido haartulband (handdoek)

Orofluido Overnight Beauty Ritual Giftbox is los en als set verkrijgbaar.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.