• Ted Sparks Metallic Collection Gold Diffuser

Ted Sparks Metallic Collection Gold Diffuser

Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie! Perfect voor het gebruik in het hele huis.
Reviews:

€34,14 €28,99

Incl. btw
     

Ted Sparks Metallic Collection Gold Diffuser

Metallic Collection Gold Diffuser is nu beschikbaar op onze site! Deze geurkaars heeft een bijzondere samenstelling van verschillende ingrediënten zoals verschillende mengsels van soja was en palmtak was waardoor er een bijzondere geur ontstaat die tijdens het branden van de kaars optimaal tot zijn recht komt.

Metallic Collection Gold Diffuser

  • Marokkaanse vijg geur
  • Zoete honing geur
  • 200ml inhoud
  • 8 centimeter hoogte

Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie! Perfect voor het gebruik in het hele huis.

 Ted Sparks Tips

  • Laat de kaars minimaal 2 uur branden, bij voorkeur tussen de 3 en 4 uur voor het beste resultaat in geur
  • Let erop dat de lont altijd zo’n 0,5 cm boven de wax uitsteekt voor het beste resultaat en optimale vlam

Over Ted Sparks.

Ted Sparks heeft over de hele wereld gereisd op zoek naar verschillende culturen en inspiraties. Elke cultuur heeft zijn eigen geur en stijl, er is daarom nog zoveel te ontdekken. Geïnspireerd door de verschillende en bruisende culturen die hij is tegengekomen tijdens zijn reis, heeft Ted Sparks de meest uiteenlopende geuren ontwikkeld, die zorgen voor de juiste sfeer in huis, een heerlijk relaxed gevoel, of bijvoorbeeld een verkwikkend luchtje.  Ted Sparks zoekt met alle precisie de juiste ingrediënten voor zijn kaarsen uit, hierdoor ontstaat het beste resultaat in geur, die keer op keer weer zal verrassen, prikkelen, ontspannen of inspireren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.