Wella Volume Boost

Geen producten gevonden...

Wella Invigo Volume Boost

Op zoek naar meer volume in het haar? Dan zijn de Wella Invigo Volume Boost producten precies dat wat je zoekt. De speciaal ontwikkelde Boost Blend formule van Wella geeft het haar meer volume en body. Het haar blijft goed hanteerbaar en krijgt een mooi natuurlijke galns zonder het haar te verzwaren! Veerkrachtige polymeren omringen de haarvezels en helpen de meest volumineuze looks te creeeren tijdens bijvoorbeeld het fohnen. De Wella Invigo Volume Boost producten zijn ook verrijkt met katoen, wat zorgt voor een ongekende zachtheid in het haar maar die tegelijk zorgt voor een stevige stabiliteit voor mooi vol haar. 

Het Wella Invigo Volume Boost assortiment

Naast shampoo's en conditioners bestaat het aanbod van de volume boost producten ook haarsprays en een haarmasker. Elk product is uniek en doet precies waarvoor deze gemaakt is. 

 • Wella Invigo Volume Boost Booster
 • Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo
 • Wella Invigo Volume Boost Bodifying Foam
 • Wella Invigo Volume Boost Uplifting Care Spray
 • Wella Invigo Volume Boost Crystal Mask

De Weelderige Geur 

Niet alleen is deze shampoo goed voor het haar, ook is de Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo voorzien van een heerlijke geur van witte lindebloesem met een lichte basis van sandelhout en muskus. Het hart van de geur bestaat uit Lindebloesem, Heliotroop en Katoenbloesem. De top bestaat uit Bamboe , Lotus en Fresia.

Uitgelicht: Eén van de Volume Boost Shampoo's.

Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo

Fijn of dun haar? De Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo is een volume gevende shampoo speciaal voor fijn of dun haar dat volume mist. Deze shampoo van Wella is verrijkt met het Volume Boost Blend complex, die het haar verzorgt en zichtbaar meer volume en body geeft. Ook krijgt het haar met de Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo een mooi gezonde glans, zonder dat het haar hiervoor verzwaart wordt.

Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo

 • Volume gevende shampoo
 • Voor fijn en dun haar
 • Zichtbaar meer volume
 • Bloemige muskusachtige geur op basis van lindebloesem
 • Mooie Glans
 • Verrijkt met Katoen Extract

Katoen Extract, de Wella Invigo Volume Boost Bodifying Shampoo is verrijkt met katoen extract. Dit bijzondere ingrediënt verzorgt de haarvezel en maakt het haar heerlijk zacht. 

Snelle levering en Klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]ine.com.