Wella Invigo

Geen producten gevonden...

Wella Invigo

Geheel nieuw in de collectie van Wella is de Invigo lijn. Deze professionele haarproducten zijn bedoeld om het salon gevoel thuis te ervaren. Wella Invigo creëert verzorgingsbehandelingen zowel voor thuis al in de salon. Deze professionele hoogwaardige producten zijn geschikt voor alle soorten haar. De unieke bijzondere samenstelling van vitamines, ingrediënten en technologie zorgen ervoor dat de producten van Invigo bij elk gebruik het haar maximaal verzorgen. 

Invigo staat voor vernieuwing, verbetering en innovatie. De Wella Invigo lijn zelf is onder te verdelen in verschillende sublijnen, zo is er de: Invigo Color Brilliane, Invigo Nutri-Enrich, Invigo Volume Boost, Invigo Blonde Recharge, Invigo Color Recharge en de Wella Invigo Balance. Omdat dat natuurlijk aardig wat verschillende lijnen zijn geven we hieronder een korte samenvatting.

 • Wella Invigo Color Brilliance - Kleurbescherming voor gekleurd haar
 • Wella Invigo Nutri Enrich - Directe voeding voor droog of beschadigd haar
 • Wella Invigo Volume Boost - Voor meer volume in het haar
 • Wella Invigo Blonde Recharge - Voorkomt vergeling voor blond haar
 • Wella Invigo Color Recharge - Kleur opfrissing voor rood of bruin haar
 • Wella Invigo Balance - Voor de verzorging van de hoofdhuid en het haar

Het assortiment van Wella Invigo

Je begrijpt vast wel dat met al deze bovenstaande verzorgingslijnen het assortiment van Invigo enorm is. Toch heeft Wella het voor elkaar gekregen om elk product precies zo te maken dat het de perfecte juist afgestemde verzorging biedt. Geheel willekeurig gaan we hieronder in op de Wella Invigo Color Brilliance Shampoo.

Wella Invigo Color Brilliance Shampoo Fijn en Normaal Haar

Gekleurd haar moet natuurlijk lang mooi blijven, met behulp van deze shampoo is dat geen probleem. De Wella Invigo Color Brilliance Shampoo Fijn en Normaal haar is een kleurbeschermde shampoo die het haar kleurbescherming biedt tot wel zeven weken lang. Deze shampoo is geschikt voor zowel fijn als normaal haar. De speciale formule en de lage pH waarde helpen de schubbenlaag van het haar te sluiten na het kleuren, zodat de kleur beter wordt vastgehouden. De Wella Invigo Color Briliance Shampoo laat het haar bovendien stralen en fijn aanvoelen. Ook wordt het haar op een milde manier gereinigd.

Wella Invigo Color Brilliance Shampoo Fijn en Normaal Haar

 • Kleurbeschermende shampoo
 • Voor Fijn en Normaal haar
 • Geniet langer van gekleurd haar
 • Lage pH waarde
 • Verzorgt en Reinigt
 • Verrijkt met Vitamine E en Histidine
 • Houtachtige bloemige citrusgeur

Deze kleurbeschermende shampoo heeft bovendien een heerlijke geur. De houtachtige, bloemige citrusgeur bestaat uit een verfrissende citruscocktail met een zacht houtachtige ondertoon. Het hart van deze verfrissende geur bestaat uit Jasmijn, Gember, Kamperfoelie en Lelietje van Dalen. De basis bestaat uit Sandelhout, Cederhout en Muskus.

Nieuwsgierig geworden naar de rest van de Wella Invigo producten? Neem dan gerust eens een kijkje in deze categorie. 

Klantenservice en snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn, dan staan onze mensen van de klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.