Wella Invigo Enrich

Geen producten gevonden...

Wella Invigo Enrich

Droog en/of beschadigd haar? Wella Enrich herstelt en beschermt droog en beschadigt haar. Het haar krijgt zijn vitaliteit weer terug en zal weer zacht aanvoelen en natuurlijk stralen. Het haar wordt met de Wella Enrich maakt het haar weer sterk vanaf de haaraanzet tot in de haarpunten. Zie het resultaat, voel de zachtheid ruik de heerlijke, subtiele fijne geuren. Shampoo's, conditioners, haarmaskers, creams, elixers en zelfs een mousse, Wella Enrich heeft het allemaal. De producten zijn gericht op weerbarstig en fijn tot normaal haar. 

  • Hersteld droog en beschadigd haar
  • Beschermt het haar
  • Maakt het haar zacht en glad
  • Sterk haar vanaf de haaraanzet tot in de haarpunten
  • Ruim en veelzijdig assortiment

Het assortiment van Wella Enrich

Shampoo's, conditioners, haarmaskers, creams, elixers en zelfs een mousse, Wella Enrich heeft het allemaal. De veelzijdige producten beschermen het haar, laten het mooi stralen en verzorgen het haar zoals dat bedoeld is. De shampoo's en conditioners van de Enrich lijn hebben een heerlijke fruitige muskusachtige Chypre geur. Het karakter van deze unieke heerlijke geur bestaat uit elegante tonen van vruchten zoals onder andere Granaatappel, Sorbet, Pruim en Bergamot. Kortom, een prikkeling voor de zintuigen. Hieronder hebben we een willekeurig product gekozen waar we graag wat meer over willen vertellen. 

Wella Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo

Deze shampoo van Wella Invigo is er speciaal voor droog en beschadigd haar. De Wella Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo voedt droog en beschadigd haar. Het haar krijgt met deze herstellende en intensief voedende shampoo de kracht en vitaliteit weer terug. De shampoo is bevat oliezuren die het haar hydrateren en voeden, de vitamine E in de shampoo beschermen het haar. 

Wella Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing Shampoo

  • Voor droog en beschadigd haar
  • Intensieve voeding en hydratatie
  • Hersteld het haar 
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Verrijkt met Gojibessen

De Wella Invigo Nutri Enrich Deep Nourishing shampoo bevat onder andere Goji bessen. Dit bijzondere ingredient is rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten. Deze samenstelling zal het haar van binnenuit versterken, voeden en hydrateren. 

Snelle levering en Klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]