Wella Elements

Wella Renewing Elements

Wella Elements hydrateert, voedt en verzorgt. Het haar wordt als het ware vernieuwt. Met Wella Elements krijgt het haar de verzorging die het nodig heeft vanaf de haaraazet tot in de haarpunten. Alle producten uit de Wella Elements lijn zijn geheel vrij van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Dat betekend dat deze producten niet schadelijk zijn voor het haar en de natuurlijke balns van zowel de hoofdhuid als ook het haar in balans houden, terwijl het haar toch de verzorging krijgt die het nodig heeft. 

Het assoriment van Wella Elements

Naast een shampoo, conditioner en haarmasker is er ook een leave in spray die de verzorging van het haar compleet maakt. 

  • Wella Elements Renewing Shampoo
  • Wella Elements Renewing Conditioner
  • Wella Elements Renewing Masker
  • Wella Elements Renewing Leave In Spray

Snelle levering en Klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]