Wella EIMI Styling

Bij een professioneel kappersmerk mogen de stylingproducten natuurlijk ontbreken. Welle Professionals heeft al jarenlang ervaring met verschillende soorten stylingproducten. Sinds kort heeft Wella alle stylingproducten onder de EIMI lijn geplaatst. Wella EIMI; Say, Style and Speak EIMI.

Ontdek het nieuwe EIMI: Het eerste woord in Styling. I am Me oftewel EIMI. Toon met EIMI je stylingsvaardigheden en de individualiteit van jezelf of jouw klant. Met EIMI kun je jezelf zijn, zeggen wat je wilt zeggen en kun je het aan de rest van de wereld laten zien. De laatste wereldwijde trends interpreteren, nieuwe accenten in styling en originaliteit vormen. EIMI creert en styled, het vormt en inspireert.

De producten uit de Wella EIMI lijn zijn onder te verdelen in vijf verschillende soorten. Een ware architectuur eigenlijk. Wella Professionals EIMI kan worden onderverdeeld in Volume, Glad, Textuur, Glans en Fixerende Hairsprays. Enkele geliefde en bekende hairstylingproducten van Eimi zijn de Pearl Styler, Welle Stay Styled, Wella Glam Mist en uiteraard de Wella Sculpt Force

Wella Professinals EIMI STYLING

EIMI Volume– voor meer volume uiteraard. Probeer EIMI volume voor volume, fixeer en krul, met behulp van sprays, mousses en verstevigingslotions.

EIMI Glad – Voor een glad resultaat: Tem en perfectioneer met cremes en lotions.

EIMI Textuur – Voor textuur, een woelige look en fixeer met sprays, een wax, pomades en gels. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk de Wella EIMI Pearl Styler.

EIMI Glans – Glans om te stralen, glinsteren en glimmen. Met spray, mists en pomades.

EIMI Fixerende Hairsprays – Om te vormen en af te werken, met hairsprays met EIMI’S nieuwe frisse parfum.

Het nieuwe parfum van EIMI. Geïnspireerd door individualiteit, het nieuwe fascinerende parfum van EIMI: Delicaat samengesteld. Gecombineerd met een luchtige, transparante, bloemachtige basistoon, gecontrasteerd met een schone, luxueuze amberachtig hart en afgerond met een exquise marine toptoon.

EIMI van Wella Professionals is de nummer één in styling. Met EIMI kun je echt jezelf zijn, de laatste wereldwijde trends toepassen, de taal van stijl en individualiteit spreken. Naast splinterNIEUWE producten, bevat het EIMI-assortiment ook alle favoriete Wella Professionals producten.

Snelle  levering en Klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan is onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43. Ook via [email protected]