Wahl Tondeuse

Wahl Tondeuse

Wahl is al jarenlang een van de marktleiders in de wereld als het gaat om professionele tondeuses. Ze hebben vele soorten modellen gemaakt in de afgelopen jaren en zijn voortdurend bezig met het door ontwikkelen van deze apparaten. 

Wahl Tondeuse Super Taper

Een van de meest verkochte modellen van Wahl is de Super Taper. Deze tondeuse is uitermate geschikt voor kappers, maar ook voor thuisgebruik. De set is inclusief olie en opzetkammen.

De geschiedenis van Wahl Tondeuses 
Al sinds 1919 maakt Wahl tondeuses. De eerste modellen ontstonden doordat ze het mogelijk maakte om een motortje te plaatsen in de tondeuse. In het jaar 1967 werd de eerste draadloze tondeuse gemaakt. Hiermee was Wahl de eerste in de wereld die dat voor elkaar kreeg. Vandaag de dag worden deze nog steeds gemaakt en wordt er hard gewerkt aan de levensduur van dit apparaat.

Wahl Tondeuse kopen
De tondeuses van Wahl besteld u eenvoudig in onze webshop. Indien ze op voorraad zijn en u ze voor 20:00 besteld, dan heeft u het de volgende dag al in huis. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste tondeuse? Bel dan gerust met een van onze medewerkers op +31 (0) 33 258 43 43 of stuur een mail naar [email protected]