Uniq One Shampoo

Bij goede haarverzorging hoort natuurlijk een goede shampoo. Een shampoo is de basis van de haarverzorging, niet alleen wordt het haar gereinigd en verzorgt, ook krijgt het haar een heerlijk zacht en fris gevoel.  Uniq One All In One Conditioning Shampoo is een unieke shampoo die bestaat uit een combinatie van conditoner en shampoo. Deze Conditionig Shampoo schuimt iets minder dan reguliere shampoo's, niet alleen omdat een conditioner niet hoort te schuimen, maar ook omdat de producten van Uniq One vrij zijn van sulfaten. 

Wat is een shampoo?


Met shampoo  een uit het Hindi afkomstig woord - wordt een product bedoeld, meestal in vloeibare vorm, dat bedoeld is om haar te wassen of te reinigen. Een shampoo dient veel schuim te ontwikkelen om stof en vuil van de haren en hoofdhuid te verwijderen door af te spoelen met water, zonder evenwel de natuurlijke oliën die het haar beschermen mee te verwijderen. Er zijn vele verschillende shampoos voor verschillende haartypes, antiroosshampoo, babyshampoo (niet prikkelend voor de ogen) en nog veel meer soorten bijvoorbeeld tegen hoofdluis. Shampoo in poedervorm wordt 'droogshampoo' of 'shampoo zonder water' genoemd. Er bestaat ook shampoo in de vaste vorm, dit ziet eruit als een stuk zeep.


Uniq One All In One Conditioning Shampoo

De Uniq One 10 werkingen:

1. Verschoont het haar en de hoofdhuid.
2. Beschermt en hydrateert de hoofdhuid.
3. Maximale zachtheid.
4. Verzwaard het haar niet.
5. Verbeterd de glans.
6. Pluiscontrole.
7. Doorkambaarheid word verbeterd.
8. Versterkt het haar.
9. Verminderd breuken in het haar.
10. Voorkomt gespleten haarpunten.

Deze heerlijke shampoo van Uniq One is verkrijgbaar in twee varianten, buiten de normale shampoo om, is de uniq One ook verkrijgbaar in een heerlijke kokos geur.

Snelle  levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.