Ultron

Ultron is een groot en bekend merk van stylingsapparaten en elektrotoestellen over de hele wereld. Ultron is opgericht in 2002 en is onderdeel van Sinelco. Het bedrijf Sinelco International is al meer dan 60 jaar producent en leverancier van Sibel, Ultron en Hair Sculptor producten. Sinelco biedt professioneel materiaal aan groothandels die voor kappers en schoonheidsspecialisten zijn bedoeld. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Sinelco, en zo ook Ultron, en het merk blijft aan de hoge verwachtingen van de kapperswereld voldoen. 

Het merk heeft een groot assortiment. Wie Ultron zegt, zegt haardrogers en stylingijzers.
Ultron is een zeer innovatief merk. Onderzoek is altijd in volle gang naar de nieuwste technieken en trends voor optimalisatie van de geliefde producten. Het merk gebruikt vooruitstrevende designs zodat de producten er altijd prachtig uitzien, maar bovendien ook heel erg lekker in de hand liggen. Zowel professionele haarstylisten als thuisgebruikers zijn te spreken over dit fijne merk.

Ultron Assortiment

Aangezien het merk zich volledig focust op het produceren van hoogwaardige elektrische apparaten, is het aanbod stijltangen, haardrogers, maar ook tondeuses en droogkappen groot. De volgende stijltangen zijn verkrijgbaar bij HairandBeautyonline:

  • Ultron NeNeox Straightener
  • Ultron Proline Medium Compact

Ultron NeNeox Straightener

De NeNeox Straightener van Ultron is gemaakt van speciale keramische platen die het haar niet alleen goed stijl maken, maar er ook een mooie glans aan meegeven. Het materiaal zorgt ervoor dat het haar beschermd wordt tegen beschadigingen tijdens het stijlen. De stijltang heeft een 3 meter lang snoer wat 360 graden meedraait voor optimale bewegingsvrijheid. De regelbare temperatuur tot wel 230 graden Celsius maakt het een perfecte stijltang.

Ultron Proline Medium Compact

Ook de Proline Medium Compact beschikt over de keramische platen die het haar bescherming bieden. Deze stijltang gaat kroes of pluizig haar tegen en staat bekend om zijn snelle opwarmingssnelheid. Ideaal dus voor die drukke ochtenden! De naam zegt het al, de stijltang is compact en daardoor dus eenvoudig mee te nemen.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje van Ultron precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Ultron