Tigi Haarcrème

Het haar mooi in model brengen en of stylen doe je natuurlijk niet alleen met een gel of een haarlak. Ook een haarcrème hoort daarbij. Met Tigi haarcreme modelleer je je haar in het gewenste model voor een perfecte finishing touch. Of het nu out of bed is of classic, Tigi Haarcreme heeft in de loop van de jaren het assortiment van haarcreme's flink uitgebreid. De bekendste twee haarcreme zijn toch echt wel de Tigi Bed Head Manipulator en de Tigi Curlesque Curls Rock Amplifier.

Tigi Haarcreme

Met de Tigi Bed Head Manipulator creëer je eenvoudig het gewenste kapsel, bovendien heeft dit product een langdurige stevige hold. Deze creme geeft volume en body met een matte natuurlijke finish en is bovendien geschikt voor elk haartype. Met de Tigi Curlesque Curls Rock Amplifier creëer je de mooiste krullen. Gebruik daarnaast de Tigi S-Factor Silky Smooth Serum voor extra controle krijgt over pluizig haar en krullen. Ook zorgt het voor prachtige glans en krullen met een volle body.

De Tigi haarcreme lijn bestaat o.a. uit:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Tigi en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Tigi Haarcrème