Tigi Bed Head

SALE!


€17,89 €11,90
 

SALE!


€27,39 €21,91
 

SALE!


€25,26 €20,21
 

SALE!


€27,39 €22,95
 

SALE!


€24,89 €13,90
 

SALE!


€24,89 €15,90
 

SALE!


€22,39 €14,90
 

SALE!


€24,89 €19,90
 

Deze unieke lijn styling en verzorgingsproducten van Tigi Bed Head behoren tot de absolute top van het merk Tigi en zijn een waar fenomeen in de professionele hairdressers wereld. Bed Head is dan ook gemaakt door kappers, voor kappers, maar uiteraard kan iedereen nu dankzij hairandbeautyonline.com, met deze mooie eigentijdse en eigenzinnige producten kennis maken.

Tigi

Tigi speelt met haar als maar vernieuwende producten en innovaties in op de allerlaatste en nieuwste haartrends van het moment. In deze lijn zijn vooral de stylingsproducten uitermate populair, dat is niet zo heel gek gezien het feit dat Tigi precies weet hoe zij fantastische producten op de markt moeten brengen, die gewoon precies doen wat een stylingsproduct moet doen. Met de producten kan iedereen een waar (hair) fashion statement maken en zal ieder haartje op ieder kapsel perfect zitten, precies zoals dat bedoeld is. De felgekleurd en uniek gevormde flesjes, potjes en tubes dragen alleen maar bij aan dit unieke merk. Natuurlijk heeft de lijn ook de ideale verzorgingsproducten, bijvoorbeeld voor gekleurd of juist futloos haar.

Tigi Bed Head producten

Bed Head, is ooit begonnen met enkele stylingsproducten om de ideale en altijd populaire 'out of bed' look te creëren. Enkele stylingsproducten daaruit zijn voortgekomen zijn de Hard to Get en Manipulator. Vandaar uit is Tigi begonnen met het op de markt brengen van allerlei stylingsproducten die helpen bij het maken van ieder denkbare en gewenste look. De productlijn is eigenlijk op te delen in verschillende sublijnen, namelijk de Styling en de verzorging of ook wel de Tigi Bed Head Urban Anti Dotes genoemd. Ook in styling producten is de Bed Head lijn voorzien. Een van de bekendere en populair product is de Manipulator.

Tigi Bed Head Manipulator

Tigi Bed Head Manipulator is een texturerend crème waarmee het haar in elk denkbare look gestyled kan worden. Creëer met Bed Head van Tigi Manipulator eenvoudig kapsels, die bovendien een langdurige stevige hold houden.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Tigi en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Tigi Bed Head