Tigi Bed Head For Men

Geen producten gevonden...

Tigi Bed Head For Men is een unieke lijn die gericht is op mannen. Mannen weten wat ze willen, zo weet Tigi dat ook. De Bed Head For Men lijn uiteenlopend van shampoo's tot aan wax, biedt alles wat een man nodig heeft om de perfecte verzorging van het haar te kunnen garanderen. Alle producten uit de Bed Head For Men lijn hebben een mannelijke geur, die aan sandelhout doet denken.

Tigi Bed Head For Men assortiment

Tigi Bed Head For Men zoals de naam het al zegt zijn dit allemaal haarproducten die speciaal bedoeld zijn voor de man. Gewoon producten die bedoeld zijn zoals haar producten voor de man bedoeld zijn. Dat wil zeggen geen fruitige zoete geuren, maar echte mannen geuren. Maar dan wel met de hoogwaardige kwaliteit die men van Tigi mag verwachten. Hieronder lichten we de Tigi Bed Head For Men Pure Texture Molding Paste uit.


Tigi Bed Head For Men Pure Texture Molding Paste

Zoek je een paste die het haar de gehele dag in model houdt? Tigi For Men Pure Texture Molding Paste is een stevige paste met een matte finish. Deze paste bezorgt een medium fixatie op droog haar en een stevige fixatie op nat haar. Het haar wordt daarnaast ook verzorgd door de tarwe aminozuren en de bijenwas zorgt er voor dat de paste een kneedbare fixatie heeft, waardoor je je haar makkelijk de style geeft die je gewent bent. De paste laat geen residu achter. De pure Texture Molding Paste van Tigi bed for men. is vrij van parabenen, SLS, sulfaten en siliconen.

Enkele Tigi feitjes:

Het beroemde merk Tigi is opgericht door Anthony Mascolo
De opa van Anthony Mascolo was een kapper en Anthony heeft het vak van hem geleerd
Toni en Guy zijn broers van Anthony Mascolo
Daaraan is de naam Tigi ontleend, de eerste letters van de namen Tony en Guy: T&G TIGI

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Tigi en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Tigi Bed Head For Men