Sebastian

Geen producten gevonden...

Sebastian

Een stylist in LA, Verenigde Staten van Amerika, genaamd Ceri Cusenza was in het begin van 1970 bezig om een nieuwe Hair Fashion lijn te beginnen.

In de jaren ’60 vonden er veel experimenten plaats op het gebied van  stijl. Mensen gingen zich gewaagder kleden met meer kleur en kortere jurkjes en rokjes.  Een kleine revolutie vond plaats in de Verenigde Staten, en later in de hele wereld.

Ceri Cusenza wilde de ‘revolutie’  een tikje extra meegeven. Hij begon met het merk Sebastian Professional. Om het principe van de Fearless Hair Fashion te kunnen blijven toepassen. Het merk is vanaf de eerste dag al bezig met innoveren en verbeteren. Het bedrijf zal hier ook elke dag mee bezig blijven.

Sebastian is een heerlijk merk met een paar prachtige producten. Probeer bijvoorbeeld eens de Sebastian Shaper Fierce en de Sebastian Gel Forte. Dit zijn twee wonderschone populaire producten van Sebastian.

Klantenservice en snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Mochten er vragen zijn, dan staan onze mensen van de klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43