Schwarzkopf Mad About

Geen producten gevonden...

Schwarzkopf Mad About

Schwarzkopf Mad About is een nieuwe lijn van Schwarzkopf. Deze vernieuwende innovatieve lijn van Schwarzkopf is op te delen in Mad About Curls en Mad About Waves. Haartrends veranderen met de jaren, waar mooi glad haar heel lang de trend is geweest, daar zit de laatste tijd verandering in. Mooi krullend haar of haar met slag is langzaam in opkomst. Het is tijd om je krullen de omarmen!

De Mad About producten zijn er dus voor krullen, krullend haar of haar met slag. Krullen komen meer tot hun recht met deze producten. Ze krijgen meer definitie, volume en body. Op deze manier zullen ze nog meer opvallen. Uiteraard wordt het haar met Mad About Curls ook verzorgt op een optimale manier. Mooi krullen moeten natuurlijk mooi blijven. Dat geld natuurlijk ook voor haar met slag. Speciaal voor haar met slag is er de Mad About Waves lijn. 

Mad About Curls

De Mad About Curls producten zijn er dus voor krullen of krullend haar. Krullen komen meer tot hun recht met deze producten. Ze krijgen meer definitie, volume en body. Op deze manier zullen ze nog meer opvallen. Uiteraard wordt het haar met Mad About Curls ook verzorgt op een optimale manier. Mooi krullen moeten natuurlijk mooi blijven. Het assortiment van Mad About Curls bestaat uit de volgende producten:

Mad About Waves

Ook voor haar met slag of mooi golvend haar heeft Schwarzkopf de juiste producten. Het haar krijgt met deze producten meer definitie, body en volume. Hierdoor komt het haar beter tot zijn recht. Niet alleen zijn er stylingproducten te vinden, ook wordt het haar optimaal beschermt en verzorgt met de Mad About Waves. Het assortiment van Mad About Waves bestaat uit de volgende producten:

Snelle levering en Klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]