Schwarzkopf Haarmasker

Schwarzkopf Haarmasker

Ook haarmaskers mogen natuurlijk niet ontbreken in het ruime assortiment van Schwarzkopf. Een haarmasker geeft het haar vaak net dat ene beetje meer verzorging die het nodig heeft. Of het nou om beschadigd, droog, dik, dun, lang, gekleurd of kort haar gaat. Het juiste haarmasker is hier te vinden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben met het zoeken vnan het juiste haarmasker of je wilt advies wel haarmasker het beste bij jou past, dan staat onze klanten service voor je klaar. 

Geheel willekeurig, maar  eigenlijk stiekem omdat deze gewoon best goed is, gaan we hier wat dieper in op de Schwarzkopf BC Bonacure Q10.

BC Bonacure Q10+ Time Restore Treatment


Deze BC Bonacure Q10+ Time Restore Treatment is speciaal voor verouderd haar. Het verzorgt het zwakke en levenloze haar. Het BC Bonacure Q10+ Time Restore treatment bevat effectieve niveaus van Q10+ en nutrifiller, hierdoor wordt het haarzakje gestimuleerd en de productie van twee keratines. Daarnaast hydrateert en verzacht de treatment het haar. Het haaroppervlak wordt weer glad en handelbaar. Panthenol in dit treatment hydrateert het haar diep en geeft het haar elasticiteit en een gezonde glans.

Q10+ Complex
De Q10+ lijn van Schwarzkopf Bonacura is een speciale lijn voor verouderd haar. Deze lijn is ontwikkeld met nutrifiller-technologie, dit zorgt ervoor dat de zichtbare tekenen van ouderdom verwijderd worden. En het stimuleert de natuurlijke keratineproductie van het haar.


Het vernieuwde Schwarzkopf BC Bonacure

Schwarzkopf Professional heeft een nieuwe lijn ontwikkeld, de Schwarzkopf Bonacura lijn. Met 120 jaar ervaring in verzorging technologieën zijn ze gekomen met een vernieuwde lijn om thuis je haar te verzorgen en te laten stralen.

BC Bonacure Q10+ Time Restore Treatment

  • Verzorgd
  • Hydrateert
  • Stimuleert keratine productie
  • Geeft glans
  • Maakt het haar zacht


Gebruik: 
1. Was het haar grondig
2. Breng een beetje haarmasker aan op de handpalmen
3. Verdeel over de haarpunten
4. Laat intrekken
5. Spoel grondig uit 

Tip: Gebruik in combinatie met de andere BC Bonacure Q10+ producten voor optimaal resultaat

BC Bonacure Q10+ Time Restore Treatment is verkrijgbaar in een verpakking van 200 ml en 750 ml

 

Snelle levering en Klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via cu[email protected]