Reuzel

Geen producten gevonden...

Reuzel, hair pomade en hair styling voor mannen. Reuzel is een Nederlands merk wat is opgezet door twee vrienden die elkaar kennen vanuit het kappersvak. Al van jongs af aan zijn deze mannen geïnteresseerd geweest in de haarwereld. Het idee om hun eigen pommade op de markt te brengen werd al snel gevormd. De heren doken de geschiedenis van de pommades in en creëerden de perfecte formule voor de perfecte pommade. Jaren geleden werden pommades gemaakt van dierlijk vet, ook wel bekend als Reuzel. Het bedrijf Reuzel was geboren!

De producten van Reuzel, geproduceerd in de USA, zijn niet alleen kwalitatief goed, maar hebben ook een uitstraling. Dit merk, speciaal voor de man, is perfect wanneer u dagelijks gebruik wilt maken van stylingsproducten.

Reuzel Fiber Pomade

De legendarische Fiber Pomade van Reuzel is ontwikkeld voor medium tot dik haar en heeft een sterke hold die elk haartype kan temmen. Ook krullen! De pommade is gemaakt op water basis en blijft de gehele dag op zijn plaats.

Reuzel Green Grease

De Groen Medium Hold Grease van Reuzel bevat bijenwas en tea tree oil welke voor een perfect gladde look zorgen. Het product heeft een medium hold en zorgt voor een natuurlijke glans in het haar. De oliebasis maakt de pommade makkelijk uitwasbaar. Ook in combinatie met andere stylingsproducten komt de pommade tot zijn recht.

Reuzel producten

Naast de bekende pommades, maakt Reuzel ook andere producten voor het haar. Denk hierbij aan shampoo en conditioner bijvoorbeeld. De Scrub Shampoo van het merk is perfect voor mannen die vaak producten zoals wax en pommade gebruiken. Vooral als het haar niet vaak gewassen wordt met shampoo is dit product perfect. Het verwijdert alle overgebleven producten en maakt het haar klaar voor nieuw productgebruik. De hoofdhuid krijgt een goede treatment door af en toe deze shampoo te gebruiken.

Reuzel Hair Tonic

De Hair Tonic is ideaal voor gebruik naast de pommades van Reuzel, maar ook andere merken. Het is olie en vet vrij en herstelt het haar na excessief product gebruik. Heel fijn is dat het product ook op droog haar aangebracht kan worden.

Goede doelen

Reuzel is geïnvesteerd in de kapperswereld. Een van hun projecten is het verzamelen van geld om diegene die graag kapper willen worden, maar dit door omstandigheden niet kunnen bekostigen, een kans te geven in het vak. Daarnaast worden de producten van Reuzel niet op dieren getest.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Reuzel