Plantur 39

Geen producten gevonden...

Plantur 39 … voor het haar vanaf veertig. Over het algemeen wordt haaruitval gezien als een mannelijk probleem, maar ook vrouwen krijgen hiermee te kampen. Na de overgang krijgen miljoenen vrouwen te maken met het probleem van een tanende haarbos. De reden hiervoor is veelal het afnemen van oestrogeen, het hormoon dat de haarwortels bij vrouwen tegen het mannelijke hormoon testosteron beschermt. De afname van de hoeveelheid oestrogeen begint na de overgang en de invloed van mannelijke hormonen, zoals testosteron, neemt op dat moment toe. Een verandering die voor onverwachte neveneffecten kan zorgen: Het haar wordt dunner, valt eerder uit, de hoofdhuid wordt zichtbaar en/of de haarinplant trekt terug. Maar door dr. Wolff gloort er weer nieuwe hoop aan de horizon voor alle vrouwen die met dit probleem kampen: de producten van Plantur 39!

Wat Plantur 39 tegen haaruitval doet

Plantur 39 bevat het Fyto-Cafeïnecomplex dat de haarwortels tegen hormoongevoelige uitputting beschermt. Dit complex bestaat onder andere uit cafeïne, niacine en zink. Het voorkomt dat testosteron de haarwortels beschadigt en zo de energievoorziening aantast. De werkzame stof dringt al tijdens het wassen tot diep in de haarzakjes door (aantoonbaar na circa 120 sec. inwerktijd). Plantur 39 is dus het perfecte merk voor vrouwen met dunner wordend haar en is geschikt voor dagelijks gebruik. 

Om het beste resultaat te verkrijgen, is het dagelijks gebruik van zowel de shampoo als het tonicum van belang. Bij een periode van veel haaruitval wordt geadviseerd een haarkuur te ondergaan. De producten kunnen ook preventief gebruikt worden. Wees niet meer bang voor dunner wordend haar met Plantur 39!

Plantur 39 assortiment

Het assortiment van het merk bestaat uit shampoo, tonic en een haarkuur voor zowel gekleurd als fijn en breekbaar haar. De Fyto-Cafeïne-shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en bevat provitamine B5 wat het haar niet alleen verzorgt en een glans met zich meebrengt, maar het haar ook repareert. Het Fyto-Cafeïne-tonicum van het merk voorkomt dat haargroei verminderd na de menopauze. Dit gebeurt door het beschermen van de haarwortel tegen testosteron en de haargroei te verbeteren.

Plantur 39 Spray Kuur

Geen zin om onder de douch te springen, maar toch het effect van Plantur 39 mee krijgen? Dan is de Spray Kuur de perfecte kandidaat. Dit product is herstellend, beschermend en kan dagelijks gebruikt worden op droog of vochtig haar. 

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Plantur 39