Plantur 21

Geen producten gevonden...

Plantur 21 is speciaal ontwikkeld voor het tegengaan van verminderde haargroei en vroegtijdige haaruitval. Ook jonge vrouwen kunnen last hebben van haaruitval en kunnen een beetje extra bescherming goed gebruiken. Een oorzaak van vervroegde haaruitval kan bijvoorbeeld stress zijn. Door de stress is er minder energie over voor de groei van haren in de wortels. Een andere oorzaak kan een verkeerd dieet zijn. De producten van Plantur 21 zorgen voor versterking van de haarwortels en haarvezels door middel van de gebruikte micronutriënten. Jonge haarwortels worden gestimuleerd om te groeien door het gebruik van deze producten. Het verlies van 30 tot 100 haren per dag wordt al als verhoging gezien en Plantur 21 kan hier al voor verlichting zorgen.

Plantur 21 Nutri-Cafeine Elixir

Het Plantur 21 Nutri-Cafeine Elixir geeft het haar extra energie dankzij het speciale cafeïne complex. Deze lotion gaat vroegtijdige haaruitval tegen en is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met de shampoo. Dankzij de milde, maar effectieve, werkzame stoffen is het resultaat zeer snel zichtbaar. De werking houdt tot wel 24 uur aan en het product kan dagelijks gebruikt worden, ook in combinatie met andere producten. Het fijne aan het Nutri-Cafeine Elixir is dat het niet nodig is om uw haar dagelijks te wassen, zoals met de shampoo het geval is. Het elixir moet namelijk niet uitgespoeld worden. Voor het beste resultaat gebruikt u het elixir dagelijks en het liefst in combinatie met de shampoo van Plantur 21.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Plantur 21