PIMP Amsterdam

Geen producten gevonden...

PIMP AMSTERDAM, staat voor Pretty Is My Problem! Een eigenzinnig lifestyle merk dat zijn plekje heeft gevonden in de professionele haar wereld. Het merk is ontstaan in Amsterdam en wordt gemaakt in Amerika. De producten van Pimp Amsterdam zijn van een goede kwaliteit en het merk volgt de laatste trends op het gebied van haarverzorging. Innovatie en inspiratie staan centraal bij PIMP. Reizen en mode zijn belangrijke punten waar het merk haar inspiratie vandaan haalt. Producten met een strakke uitstraling!

Pimp Amsterdam assortiment

Het moderne merk komt met verschillende styling producten voor alle haartypen, ook geschikt voor gekleurd haar. Elke dag een andere style! De producten staan bekend bij de consument om hun leuke namen en kleuren. De styling producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Het fijne aan de producten is dat ze geheel vrij zijn van parabenen.

Pimp Amsterdam No Fairytale Goldserum

Het No Fairytale Goldserum is een anti-pluis serum dat het haar laat glanzen als nooit tevoren. Het serum verandert de structuur van het haar voor een complete make-over met haar wat handelbaar wordt. Daarnaast wordt het haar super glad en zacht van dit geweldige serum.

Pimp Amsterdam Salt No Pepper Spray

Salt No Pepper Spray voor de natuurlijke strandlook met extra volume. Deze zoutspray geeft het haar net het beetje textuur en versteviging wat het nodig heeft voor een natuurlijke beach look. Met een basis van zeewier is dit product van Pimp Amsterdam onmisbaar in uw collectie. Alsof u een dagje naar het strand geweest bent!

Dierproefvrij

Pimp Amsterdam heeft een anti-dierproef beleid. Alle producten van Pimp Amsterdam zijn daarom niet getest op dieren. Goed bezig Pimp.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Pimp Amsterdam