Moroccanoil Treatment

Moroccanoil Treatment


In het Moroccanoil Treatment assortiment hebben wij twee varianten. Een variant voor normaal haar en een variant voor fijn of geklerud haar. Moroccanoil Treatment is de essentiële basis voor ieder haartype, zowel voor tijdens het stylen als conditioneren: geniet van zachtheid, handelbaarheid en glans.


Moroccanoil Treatment voor zijdezacht en glanzend en gezond haar

Ga voor het zijdezachte, glanzende en gezonde haar waar iedere vrouw van droomt. Moroccanoil is leider en pionier in het ontwikkelen van schoonheidsproducten met arganolie. Moroccanoil® Treatment is de basis voor ieder haartype.

Moroccanoil Treatment kan worden gebruikt voor conditionering, styling en als finishing touch. De unieke formule op basis van arganolie is rijk aan antioxidanten en wordt direct door het haar opgenomen. Maakt het haar veerkrachtig, makkelijk doorkambaar, elimineert kroezen en pluizen en geeft een diepe glans.

Heb je fijn en van nature lichtgekleurd haar? Wij adviseren je dan om de Moroccanoil Treatment Light te gebruiken.

Behandeladvies Moroccanoil Treatment

Neem 1 tot 2 pompdoseringen in je hand voor de juiste hoeveelheid Moroccanoil® Treatment en breng dit aan op handdoekdroog haar, vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten.

Föhn het haar of laat het haar op natuurlijke wijze drogen.

Moroccanoil Treatment kan ook na het föhnen op droog haar worden aangebracht om eigenwijze plukjes in het gareel te brengen of droge haarpunten extra te verzorgen.

Voor een extra voedende werking meng dan een paar druppels Moroccanoil Treatment met Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Weightless Hydrating Mask of Restorative Hair Mask.

Bij Hairandbeautyonline hebben wij de Moroccanoil Treatment en Moroccanoil Treatment Light in de 100 ml variant en de 25 ml variant.

Moroccanoil Treatment