Medavita

Medavita is een prachtig merk in de beauty- en haarverzorgingswereld. Het merk is opgericht in 1963 in Milaan en het is een van de grootste Italiaanse merken.  Medavita zoekt naar oplossingen voor problemen.  Zij proberen hiervoor de natuur te bestuderen en te gebruiken om fantastische, helende haarproducten te kunnen ontwikkelen en produceren. Ze gebruiken uitsluitend essentiële oliën en plantextracten die ze zorgvuldig uitzoeken. Medavita staat bekend om zijn haarbehandelingen en haarverzorging. In de natuur kan een gifstof een tegengif worden. De wetenschap bestudeert dit en leert hiervan. Medavita probeert dit soort technieken toe te passen op haar productlijnen. Het is uiterst precies werk om de juiste verhoudingen te vinden voor genezende middelen. Waar één druppel een kwaal kan genezen, kunnen twee druppels van hetzelfde (natuurlijke) product de kwaal verergeren. 

Productenlijnen van Medavita 

De scheikundigen en wetenschappers van Medavita streven de kunst van het genezen na. Allerlei problemen met het haar of de hoofdhuid probeert Medavita te elimineren. Daarom heeft het merk verschillende lijnen ontwikkeld. Een aantal lijnen zijn: 

  • Hairchitecture: voor de ultieme haargroei 
  • Concentree: een oplossing tegen haaruitval 
  • Velour: geschikt voor de gevoelige hoofdhuid 
  • Luxviva: speciaal voor gekleurd haar 
  • Nutrisubstance: voor volledig herstel van het haar 

Medavita anti-hair loss Lotion Concentree man en vrouw 

Naast de zojuist genoemde verschillende producten voor haarproblemen, heeft het merk ook een anti-haaruitval lotion voor mannen en vrouwen. De lotions zijn verrijkt met verschillende natuurlijke ingrediënten zoals gember, rozemarijn en kaneel. Naast de gewone anti-hair loss lotion is er ook een speciale anti-hair loss lotion men ontwikkeld. De hoofdhuid wordt ultiem gehydrateerd waardoor het optimale resultaat wordt bereikt.  

Medavita styling 

Het merk heeft ook verschillende stylingsproducten. Deze producten verschillen van wax tot gel en van mousse tot haarlak. De Medavita Cera lucida media pH6.5, Hair Wax verstevigt het haar en versterkt het van binnenuit. De Medavita Lacca No Gas Leggera is een haarspray die geen gebruik maakt van drijfgas. Het haar wordt perfect in model gehouden zonder dat het hard wordt. Daarnaast laat het product geen ongewenste resten achter in het haar. 

Klantenservice en snelle levering 
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn, dan staan onze mensen van de klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43. 

Medavita