L'Oreal Pro Fiber

Geen producten gevonden...

L'Oreal Pro Fiber is gebaseerd op het verhelpen en voorkomen van beschadigingen aan het haar. De producten zorgen langdurig voor het tegengaan van schade en ze herstellen het haar waar nodig. Voor het beste resultaat is een voorafgaande salon behandeling een must. De effecten kunnen vervolgens thuis oneindig verlengd worden, beter kan niet!

De technologie achter deze lijn is de Aptyl 100. Het Aptyl-complex herstelt de haren tot in de puntjes zodat het beschermt wordt en daarnaast sterker en zachter aanvoelt. L’Oreal Professionnel is jaren bezig geweest met het onderzoek naar deze techniek en de mooie Pro Fiber lijn is hier het resultaat van.

L'Oreal Pro Fiber Assortiment

De producten in deze lijn worden onderverdeeld in drie smaken: Rectify, Restore en Reconstruct. De mate van beschadiging bepaald welke smaak het beste is. De Rectify lijn is daarbij bedoeld voor schade aan de cuticle, de buitenste haar laag. De volgende producten uit deze lijn zijn verkrijgbaar:

  • Pro Fiber Rectify Shampoo
  • Pro Fiber Rectify Conditioner
  • Pro Fiber Rectify Masque
  • Pro Fiber Rectify Serum

De Restore lijn is bedoeld voor mensen met haarschade aan zowel de cuticle als cortex, dit is de middelste laag van het haar. De Restore lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Pro Fiber Restore Shampoo
  • Pro Fiber Restore Conditioner
  • Pro Fiber Restore Serum

Als laatste onderscheiden we de Reconstruct producten, deze zijn bedoeld voor ernstige schade aan beide haarlagen. Vooral het fijne Pro Fiber Reconstruct Serum, welke de haren glad en pluisvrij maakt, is bekend.

L'Oreal Pro Fiber Re-Charge

Het kunnen behouden van de beschermende werking en het gladde glanzende haar is de kracht van de L'Oreal Pro Fiber lijn. Met behulp van de Pro Fiber Re-Charge Anti-Damage Treatment, welke iedere 4 weken na behandeling in de salon gebruik moet worden, is schade aan het haar verleden tijd. Deze behandeling brengt alle voordelen van de salon behandeling weer terug, zodat u optimaal en langdurig kunt genieten van uw beschermende glanzende lokken. Dit product wordt gebruikt in combinatie met alle drie de series uit deze lijn, Rectify, Restore en Reconstruct.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met L’Oreal producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

l'oreal