L'Oreal Homme

Geen producten gevonden...

L'Oreal Homme is de L’Oreal Professionnel lijn speciaal voor de man. De producten voldoen aan de specifieke eisen die mannen stellen. Verzorging, styling en kleuring zijn allemaal van de partij in deze uitgebreide lijn.

De haren moeten fijn aanvoelen en soepel zijn zodat ze makkelijk gestyled kunnen worden voor de perfecte look. Dat is in het kort waar L'Oreal Homme voor staat, gezonde en gestylede haren.

L'Oreal Homme Verzorging

De verzorgingsproducten van L'Oreal Homme zijn speciaal ontworpen voor mannen. De Homme Fireboost Shampoo is geschikt voor dun en/of fijn haar. Het creëert meer volume in de haren waardoor het er dikker en voller uit gaat zien. De lichte glans die de shampoo biedt, maakt het helemaal af. Geen dun of fijn haar, maar wel een boost nodig? Voor normaal haar komt het merk met Homme Tonique Shampoo. Deze shampoo maakt het haar weer levendig, ook te gebruiken voor geverfd haar.

L'Oreal Homme Styling

Als het om styling gaat, heeft L'Oreal Homme een uitgebreide selectie aan producten ontworpen. Voor ieder wat wils in deze lijn. De stylingproducten zijn met zorg uitgekozen en ontwikkeld. De volgende producten zijn verkrijgbaar:

  • Homme Sculpte Paste, voor een soepele versteviging.
  • Homme Poker Paste, voor extreme hold wat de hele dag te restylen is.
  • Homme Clay, voor textuur met een sterke hold en een mat effect.
  • Homme Wax, voor een flexibele hold met een natuurlijke glans.
  • Homme Mat Wax, voor een flexibele hold en een matte look.
  • Homme Strong Fix Gel, voor sterke fixatie bij een kort kapsel.

L'Oreal Homme Kleuring

Haarkleuringsproducten zijn vaak gericht op de vrouw, maar ook mannen willen wel eens een nieuw kleurtje of ze willen af van grijze of witte haren! L’Oreal heeft daarom de Homme Cover ‘5 ontwikkeld, een kleurbehandeling voor natuurlijk gekleurd haar. Tot 50% grijs of wit haar wordt bedekt met deze kleuring, verkrijgbaar in verschillende tinten.

Voor de Cover ‘5 kleurbehandeling is een Oxydant nodig, gebruik de L’Oreal Oxydant Crème, speciaal voor haarkleuringen van L’Oreal, voor het beste resultaat.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met L’Oreal producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

l'oreal