L'Oreal Haarlak & Haarspray

SALE!


€20,91 €19,50
 

SALE!


€25,01 €20,01
 

L'Oreal is een merk bekend bij salons over de hele wereld. De L'Oreal Groep is van alle markten thuis op het gebied van haar en beauty. L'Oreal Professionnel is leider op het gebied van haarkleuringen en heeft dit uitgebreid met verschillende verzorgings- en stylinglijnen. Als het om styling gaat, vindt L'Oreal dat het voor iedereen beschikbaar moet zijn. Vergelijkbare producten voor verschillende haartypes zijn verkrijgbaar zodat iedereen kan genieten van de hoogwaardige stylingsproducten van L'Oreal. Hieronder vallen de L'Oreal Haarlak & Haarspray producten.

L'Oreal Haarlak & Haarspray Assortiment

Haarlak en haarspray zijn ideale producten om de haren te fixeren. Voor het in model brengen en houden van het haar. Een uitgebreid assortiment aan L'Oreal Haarlak & Haarspray producten is beschikbaar op HairandBeautyonline. Bekend is bijvoorbeeld de professionele L'Oreal Elnett-Salonbus haarspray. De L'Oreal Haarlak & Haarspray producten worden verder verdeeld onder de Tecni Art, Serie Expert en Infinium lijnen.

L'Oreal Haarlak & Haarspray Tecni Art

Tecni Art is de grootste stylingproducten lijn van L'Oreal, met producten voor iedere haarsoort. De Volgende haarlak en haarspray producten uit deze fijne lijn zijn verkrijgbaar:

  • L'Oreal Tecni Art Anti-Frizz
  • L'Oreal Tecni Art Full Volume Extra
  • L'Oreal Tecni Art Air Fix
  • L'Oreal Tecni Art Wet Domination Shower Shine
  • L'Oreal Tecni Art Volume Lift
  • L'Oreal Tecni Art Constructor
  • L'Oreal Tecni Art Wild Stylers Beach Waves

L'Oreal Haarlak & Haarspray Infinium

De Infinium Diamond lijn is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens modeshows. De producten zorgen dan ook voor een extreem sterke fixatie met een duidelijke glans. De haarsprays uit deze lijn drogen erg snel op en worden niet hard, voor een mooi natuurlijk resultaat. De lijn bestaat uit de volgende producten:

  • L'Oreal Infinium Diamond Forte
  • L'Oreal Infinium Diamond Extra Forte
  • L'Oreal Infinium Diamond Souple

L'Oreal Haarlak & Haarspray Serie Expert

De verzorgingslijn van L'Oreal, Serie Expert, heeft enkele verzorgende stylingproducten ontwikkeld. De L'Oreal Serie Expert Inforcer Brush Proof is een fixerende haarspray die haarbreuk vermindert door wrijving tussen borstel of kam met de haren zo klein mogelijk te maken. De haarspray ontklit de haren tegelijkertijd. Voor gekleurd haar is er de Serie Expert Vitamino Color A-OX 10 in 1. Deze haarspray is multifunctioneel Het is zowel een verzorgende spray als stylingspray.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met L'Oreal producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

L'Oreal Haarlak & Haarspray