Label.M Shampoo

Het merk Label M bestaat uit veel verschillende productenlijnen. Elke productenlijn heeft zo weer zijn eigen shampoo, conditioner, masker en ga zo maar door. Sinds 2005 is het merk op de markt en Label M werkt nauw samen met de London Fashion Week. Dit merk is namelijk het enige officiële product van dit geweldige evenement. De shampoos hebben allemaal een eigen bijzondere eigenschap.

Het wassen van het haar

Er zijn verschillende meningen over het wassen van het haar. Zo zegt de een dat je het niet te vaak moet wassen, en de ander zegt juist weer van wel. Het is lastig om hier een advies over te geven omdat er zo veel verschillende meningen zijn. Wel is het van groot belang om een goede shampoo te kiezen die goed bij het type haar past dat je hebt. Daarnaast is het ook aan te raden om tijdens het wassen van het haar de handeling 2-3 keer te herhalen. Dit om het haar zo schoon mogelijk te krijgen en zo het optimale resultaat te behalen. Ook zijn de experts geen fan van het dagelijks wassen van het haar.

De verschillende shampoos van Label M

Zoals al eerder beschreven, heeft het merk meerdere shampoos die elk geschikt zijn voor een bepaald type haar. Zo is er voor iedereen wel iets wat geschikt is voor zijn/haar haartype. Een aantal shampoos die het merk verkoopt:

  • Label.M Shampoo Men, is een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor de man
  • Label.M Thickening Shampoo, deze shampoo maakt het haar dikker, voller en geeft het een geweldige uitstraling.
  • Label.M Therapy Shampoo, revitaliserende shampoo die het haar hernieuwde kracht geeft.
  • Label.M Organic Shampoo, organische shampoo die geheel vrij is van parabenen en sulfaten. 
  • Label.M Diamond Dust Shampoo, zorgt voor extra glans in het haar 
  • Label.M Brightening Blonde Shampoo, een shampoo die speciaal ontwikkeld is voor natuurlijk blond haar of gekleurd blond haar. 
  • Label.M Anti-Frizz Shampoo, shampoo die geschikt is voor grof en onhandelbaar haar met een anti-pluis effect.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Label M Shampoo