Label.M Paste

SALE!


€23,40 €21,09
 

Het merk Label M bestaat uit een aantal verschillende productenlijnen. Elke lijn heeft zo weer zijn eigen producten met allen speciale eigenschappen die ze uniek maken. De producten zijn op deze manier geschikt voor een bijpassend haartype. In 2005 is het merk opgericht door 2 zeer artistieke mensen. Door deze mensen is een gekwalificeerd team samengesteld. Dit team werkt tot op de dag van vandaag nauw samen met de London Fashion Week. Label M is het enige officiële haarproduct van dit evenement. Naast de shampoos, conditioners en haarmaskers, heeft het merk ook verscheidene stylingsproducten op de markt gebracht. Onder deze producten bevinden zich ook een aantal Paste producten.

Paste

Hair paste is een lastig begrip. Het is geen gel, wax of clay. De Haarpasta komt het meest overeen met de wax. De paste is alleen iets natter dan de wax. Ook heeft haarpasta een mindere hold in vergelijking met de andere stylingsproducten. Het product is vooral geschikt voor het restylen van het haar. Met het gebruik van de paste wordt het haar namelijk niet zo hard als het zou worden met gel of wax. Hierdoor is er gemakkelijk weer een ander model in te brengen.

Paste van Label M

  • Label M Power Paste, een pasta met een flexibele hold die het haar een glanzende gezonde uitstraling geeft.
  • Label M Men Deconstructor, een paste die speciaal is ontwikkeld voor de man en het haar extra volume geeft.
  • Label M Miracle Fibre, voorziet het haar van een urban structuur en biedt het haar optimale bescherming.
  • Label M Pliable Definer, een soepele stylingspaste met een sterke hold
  • Label M Matte Paste, een haarpasta die een mat effect geeft en het haar beschermt tegen Uv-straling.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Label M Paste