Label.M Organic

De Label M Organic lijn is een productenlijn die is opgebouwd uit biologische ingrediënten. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om te denken aan het milieu en de bedenkers van Label.M vonden het tijd worden om een productenlijn te maken die hier aandacht aan besteed.  Alle producten uit deze lijn zijn goedgekeurd door het Amerikaanse ministerie van landbouw en zijn gecertificeerd door het National Organic Program (NOP) wat onderzoek doet naar organische/biologische producten. Label.M hecht waarde aan eerlijke producten en daarom is de Label M Organic lijn ontwikkeld.

Label M Organic lijn

De Organic lijn bestaat uit 2 verschillende shampoos en conditioners.

De producten zijn geschikt voor elk haartype. De Organic lijn heeft een zeer hydraterende werking en zorgt voor een fris gevoel. Daarnaast hebben de Label M Organic producten een frisse geur en helpen ze het haar gezond te houden. Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen. Ook zijn er geen kunstmatige geur- en kleurstoffen toegevoegd. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende inhouden.

Label M Organic Lemongrass shampoo en conditioner

De shampoo en conditioner zorgen voor een milde reiniging en zeer zacht haar. Het haar wordt direct gehydrateerd tijdens de haarbehandeling. De producten zijn verrijkt met onder andere kweepeer, haver, rijstmelk en jojobaolie. Een andere fijne eigenschap van de shampoo en conditioner is dat het haar niet wordt verzwaard. Het haar krijgt na gebruik van de producten een heerlijk frisse uitstraling.

Label M Organic Orange Blossom shampoo en conditioner

De organic orange blossom shampoo en conditioner hebben nagenoeg dezelfde werking als de organic lemongrass shampoo en conditioner. De ingrediënten zijn echter anders en deze hebben ook een aantal andere functies. Zo zijn de shampoo en conditioner verrijkt met citrusvruchten en oranjebloesemwater. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de hoofdhuid kalmeert. Ook krijgt het haar een grandioze glans waardoor het haar opvalt als nooit tevoren.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Label M Organic