Label.M Men

Deze productenlijn van Label M is speciaal ontwikkeld voor de man. Deze bijzondere lijn Label M Men is ontwikkeld door Sacha Mascolo-Tarbuck en het award winnende Artistic team van Toni&Guy. De collectie is up-to-date en maakt gebruik van de nieuwste trends. De productenlijn is geheel gericht op de man. De producten zijn geschikt voor elk haartype en hebben elk een eigen stijl die bij de hedendaagse stijlen passen. Het merk garandeert een top prestatie van alle producten. Label M is dan ook het enige officiële haarproduct van de London Fashion week.

De Productenlijn voor de man

De lijn van Label M bestaat uit verschillende producten die geschikt zijn voor elk haartype. Elk product bevat een speciale eigenschap. De blauwe kleur van de verpakkingen geven de producten een stoere uitstraling. Er is zowel een shampoo ontwikkeld als een conditioner. Ook zijn er verschillende stylingproducten die geweldige fixatie garanderen. De productenlijn bestaat uit:

  • Label M Men Max Wax
  • Label M Men Deconstructor
  • Label M Men Sculpting Pomade
  • Label M Men Purifying Shampoo
  • Label M Men Invigorating Conditioner
  • Label M Men Thickening Tonic
  • Label M Men Grooming Cream

Max Wax, Deconstructor en Sculpting Pomade

Deze producten vormen de stylingsproducten van deze collectie. De Max Wax is zelfs geschikt voor het meest onhandelbare haar en houdt het haar gedurende de dag in het gewenste model. De Deconstructor zorgt voor een matte uitstraling van het haar. De Sculpting Pomade geeft op nat haar een zeer zichtbare glans en op droog haar een milde glans. Daarnaast zorgt het product voor flexibele fixatie.

Technologie

De productenlijn is verrijkt met exclusieve plantaardige elementen. Deze zorgen voor een goed verzorgde hoofdhuid en zeer sterk haar. Daarnaast blijft het haar levendig en zal het sneller groeien na het gebruik van de producten. De producten bevatten onder andere: theeboom, pepermunt, Filipijns kruidnagel, Indisch Sandelhout en wortel- en zaadolie. Al deze ingrediënten hebben een speciale functie. Zo zorgt de theeboom ervoor dat de haarzakjes niet verstopt raken en zo de haargroei niet stagneert. Daarnaast zorgt de pepermunt voor een geweldige blijvende glans.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Label M Men