Label.M Gel

SALE!


€28,35 €25,59
 

Het merk Label M bestaat uit verschillende productenlijnen. De verschillende lijnen hebben bepaalde eigenschappen die allemaal weer bij een bepaald type haar passen. Daarnaast bestaan de verschillende productenlijnen ook weer uit verschillende producten zoals shampoos, conditioners en haarmaskers. In 2005 is het merk op de markt gebracht. Het idee kwam van 2 creatieve breinen die een team bij elkaar hebben gezocht. Dit team werkt tot op de dag van vandaag nauw samen met de London Fashion Week. Label M is het enige officiële haarproduct van dit grootse evenement. Naast de ‘cleanse’ producten, heeft het merk ook stylingsproducten ontwikkeld. Een onderdeel hiervan is de Label M Gel. Op onze site verkopen we 2 verschillende soorten gel van het merk:

Label M Hair Glue

De Hair Glue is een product dat zorgt voor een zeer sterke hold. De gel is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken en creëert binnen no-time een te gekke look. De gel is geschikt voor elk gewenst extreem kapsel van hanenkam tot stekels. Het product droogt zeer snel op en is dus zeer gemakkelijk tot kort voor vertrek te gebruiken. De sterke hold garandeert een steady look gedurende de hele dag.

Label M Gel

Deze Gel heeft een medium hold. Naast de frisse geur van het prodcut, is de gel geheel alcoholvrij en gemaakt op basis van Barbados kersen. Met het gebruik van het product wordt het haar intens gevoed en krijgt het een prachtige glans. Ook beschermt de gel het haar tegen Uv-straling en hittetools. Ook gaat het product lang mee doordat je niet veel van de gel nodig hebt.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Label M Gel