Label M Anti-Frizz

Geen producten gevonden...

Deze nieuwe productenlijn van Label M bestaat uit verschillende producten die geschikt zijn voor mensen met grof en moeilijk behandelbaar haar. De producten zijn ontwikkeld door professionals voor professionals. De natuurlijke ingrediënten die zich in de producten bevinden, zorgen voor een unieke samenstelling die een geweldig resultaat geeft. Label M Anti-Frizz producten zijn onder andere verrijkt met verschillende fruitextracten zoals groene mandarijn extract en jeneverbessen. Alle producten zorgen voor intense hydratatie en pluis wordt bestreden. Het voordeel van deze Label M lijn is dat de producten geschikt zijn voor elk haartype.

Label M Anti-Frizz lijn

De Anti-Frizz lijn bestaat uit meerdere producten die het haar hydrateren en voeden. Alle producten hebben dezelfde functie wat betreft het bestrijden van pluis en het haar optimaal hydrateren. Daarnaast heeft elk product ook een unieke eigenschap die ze van elkaar onderscheidt. De productenlijn bestaat uit:

  • Label M Anti-Frizz Shampoo
  • Label M Anti-Frizz Conditioner
  • Label M Anti Frizz Mask
  • Label M Anti Frizz Lotion
  • Label M Anti Frizz Balm
  • Label M Anti Frizz Cream
  • Label M Anti Frizz Mist

Label M Anti-Frizz shampoo, conditioner en mask

De shampoo en conditioner zorgen voor een milde reiniging en zijdezacht haar. Het haar wordt pluisvrij gemaakt en krijgt een volume boost. Ook wordt het haar hersteld. Het haarmasker is een extra verzorging voor het haar waarbij het haar ultiem wordt gevoed. Professionals raden aan om naast shampoo en conditioner ook een haarmasker te gebruiken om het haar zo gezond mogelijk te houden.

Label M Anti-Frizz lotion, balm, cream en mist

Naast de reguliere producten zoals shampoo en conditioner is de Anti-Frizz lijn uitgebreid met een aantal andere producten die niet uitgespoeld hoeven worden. De lotion is makkelijk in gebruik en het haar heeft slechts een paar druppeltjes nodig. De balm is een crème die op handdoek droog haar wordt aangebracht. Dit product voorkomt gespleten haarpunten. Ook wordt de cream aangebracht op handdoek droog haar. Dit product herstelt de vochtbalans van het haar waardoor het weer gezonder is. Tenslotte is de Label M Anti-Frizz mist een spray die het haar beschermt tegen diverse hittetools.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Label M Anti-Frizz