Kerastase Treatment Haarkuur

Geen producten gevonden...

Kerastase is een merk dat houdt van persoonlijke aandacht. Verschillende haarsoorten en haarproblemen vergen verschillende middelen om het haar zo gezond en mooi mogelijk te maken. De op maat gemaakte producten van Kerastase zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor prachtige resultaten. Stijl en duurzaamheid zijn ook zeker woorden die passen bij dit merk. De producten hebben een luxe uitstraling. Er is over duurzaamheid nagedacht door zo min mogelijk plastic te gebruiken. Dit professionele merk, getest door kappers en experts, is tegenwoordig onmisbaar op de beautymarkt. Hieronder valt de Kerastase Treatment Haarkuur collectie!

Kerastase Treatment Haarkuur

Natuurlijk mag in het assortiment van Kerastase ook een collectie treatments, oftewel haarkuren, niet ontbreken. Een treatment is een intensief verzorgende, helende of reinigende behandeling van het haar en/of de hoofdhuid. Het haar zal vanaf de haaraanzet tot in de haarpuntjes worden verzorgd en hersteld. Na een Kerastase Treatment Haarkuur zal het haar er weer mooi, gezond en glanzend uitzien en daarnaast heerlijk zacht aanvoelen. Kerastase heeft de juiste verzorging voor elk type haar. 

Kerastase Treatment Haarkuur Assortiment

Kerastase heeft verschillende soorten haarbehandelingen in het assortiment. Voor elk type haar en ieder haarprobleem heeft Kerastase de perfecte oplossing. In samenwerking met de juiste shampoo of conditioner zal het haar er snel weer op zijn best uitzien. De volgende haarkuren zijn te vinden op HairandBeautyonline:

  • Kerastase Densifique Cure Coffret – creëert dikker en voller haar zonder te verzwaren. Met extra vitamines voor de beste verzorging.
  • Kerastase Densifique Cure Coffret Homme – maakt dunner wordend haar weer vol, speciaal ontwikkeld voor de mannen.
  • Kerastase Specifique Cure Antipelliculaire – anti-roos behandeling met optimale hydratatie van de hoofdhuid zodat uitdroging wordt tegengegaan.
  • Kerastase Specifique Cure Anti-Chute – versterkt de haren van binnenuit zodat haarverlies zichtbaar wordt verminderd.
  • Kerastase Specifique Cure Apaisante – verlicht de gevoelige en jeukende hoofdhuid en zorgt voor een gezonde bos haar.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met Kerastase producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Kerastase Treatment Haarkuur