Kerastase Masker

Geen producten gevonden...

Kerastase is een merk dat houdt van persoonlijke aandacht. Verschillende haarsoorten en haarproblemen vergen verschillende middelen om het haar zo gezond en mooi mogelijk te maken. De op maat gemaakte producten van Kerastase zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor prachtige resultaten. Stijl en duurzaamheid zijn ook zeker woorden die passen bij dit merk. De producten hebben een luxe uitstraling. Er is over duurzaamheid nagedacht door zo min mogelijk plastic te gebruiken. Dit professionele merk, getest door kappers en experts, is tegenwoordig onmisbaar op de beautymarkt. Het merk heeft een uitgebreide selectie aan haarmaskers in de collectie Kerastase Masker.

Kerastase Masker

Haarmaskers zijn er om de verzorging van de haren compleet te maken. Dit product zorgt voor een optimale intensieve verzorging. De haarmaskers van Kerastase kunnen meerdere keren per week worden gebruikt. Het haar heeft soms net dat ene beetje extra verzorging nodig. Of er nou spraken is van gekleurd haar, droog haar, roos, lang of kort haar, dun wordend haar of een geïrriteerde hoofdhuid; bij Kerastase vind je het juiste haarmasker. 

Kerastase Masker Assortiment

Kerastase Masker is een erg uitgebreide collectie met haarmaskers voor alle soorten haar. Een greep uit het assortiment:

  • Masque Chroma Captive – voor intens glanzend haar
  • Soleil Masque UV Defense Active Masker – versterkt en beschermt de haren tegen de zon
  • Specifique Masque Hydra Apaisant Masker – hydrateert en kalmeert de hoofdhuid (en haren)
  • Elixir Ultime Masque – zorgt voor luchtig glanzend haar
  • Chronologiste Creme de Regeneration Masker – met extra vitamines voor ouder wordend haar
  • Densifique Masque Densite Masker – voor het creëren van voller haar

Kerastase Masker Nutritive

Het grootste gedeelte van de Kerastase Masker producten zijn afkomstig uit de Kerastase Nutritive lijn. De producten uit deze voedende lijn zijn speciaal voor droog haar en maken de haren weer gezond tot in de puntjes. De volgende masker uit deze lijn zijn bij ons verkrijgbaar:

  • Nutritive Masquintense Droog Haar Masker
  • Nutritive Masquintense Zeer Droog Haar Masker
  • Nutritive Creme Magistral Masker – hydrateert zeer droog en dik haar
  • Nutritive Masque Oleo Relax Masker – voedt en verzacht dik en stug haar

Kerastase Masker Discipline, Reflection en Resistance

Speciaal voor krullend haar zijn er de haarmaskers van Kerastase Discipline. Het Maskeratine Masker zorgt voor mooie krullen zonder pluis. Voor krullen met een beetje extra veerkracht en elasticiteit, is er de Discipline Masque Curl Ideal. Dik, beschadigd haar kan ook zeker extra verzorging gebruiken. De Resistance maskers zijn hier speciaal op gericht. Voor het verzorgen van dik gekleurd haar is er weer de Reflection lijn. Voor ieder wat wils!

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met Kerastase producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Kerastase Masker