Kerastase Discipline

Geen producten gevonden...

Kerastase is een merk dat houdt van persoonlijke aandacht. Verschillende haarsoorten en haarproblemen vergen verschillende middelen om het haar zo gezond en mooi mogelijk te maken. De op maat gemaakte producten van Kerastase zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor prachtige resultaten. Stijl en duurzaamheid zijn ook zeker woorden die passen bij dit merk. De producten hebben een luxe uitstraling. Er is over duurzaamheid nagedacht door zo min mogelijk plastic te gebruiken. Dit professionele merk, getest door kappers en experts, is tegenwoordig onmisbaar op de beautymarkt. Hieronder valt de Kerastase Discipline collectie.

Kerastase Discipline Collectie

De producten uit de Kerastase Discipline lijn bevatten hoge concentraties Pro-Keratine. Pro-keratine is ideaal voor het temmen van weerbarstig haar. Met name krullen hebben baat bij de producten uit deze lijn. Het Pro-keratine zorgt ervoor dat de krullen mooi in vorm blijven en toch natuurlijk meebewegen. De lijn gaat uit van de nieuwste technologieën op het gebied van haarverzorging. De haren worden pluis-vrij en soepel gemaakt. Een stralende coupe is super makkelijk te realiseren met de Discipline producten!

Kerastase Discipline Shampoo en Conditioner

De producten van Kerastase Discipline zijn allemaal gericht op het verzorgen en stylen van lastig handelbaar krullend haar. Het begint allemaal bij de Discipline Bain Fluidealiste Shampoo. Deze fijne shampoo is ook verkrijgbaar in een sulfaat-vrije variant. Ook om (leave-in) conditioners staat de Discipline lijn niet verlegen:

  • Discipline Fondant Fluidealiste Conditioner – anti-pluis conditioner
  • Discipline Cleansing Conditioner Curl Ideal – milde reiniging voor krullend haar
  • Discipline Creme Oleo Curl Cream – leave-in conditioner voor het temmen van krullen
  • Discipline Spray Fluidissime – leave-in haarspray met voedende eigenschappen

Kerastase Discipline Verzorgende Producten

Naast shampoos en conditioners heeft Kerastase de lijn uitgebreid met verschillende maskers, een hitte beschermende crème en een haarmousse:

  • Discipline Maskeratine Masker – antipluis masker voor alle haarsoorten
  • Discipline Masque Curl Ideal Masker – verzorgt volumineuze krullen
  • Discipline Keratine Thermique – heat protector crème
  • Discipline Mousse Curl Ideal – volumemousse

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met Kerastase producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Kerastase Discipline