Kerastase Conditioner

Geen producten gevonden...

Kerastase is een merk dat houdt van persoonlijke aandacht. Verschillende haarsoorten en haarproblemen vergen verschillende middelen om het haar zo gezond en mooi mogelijk te maken. De op maat gemaakte producten van Kerastase zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor prachtige resultaten. Stijl en duurzaamheid zijn ook zeker woorden die passen bij dit merk. De producten hebben een luxe uitstraling. Er is over duurzaamheid nagedacht door zo min mogelijk plastic te gebruiken. Dit professionele merk, getest door kappers en experts, is tegenwoordig onmisbaar op de beautymarkt. Hieronder vallen de Kerastase Conditioner producten.

Kerastase Conditioner

Conditioners worden gebruikt na het wassen van de haren met shampoo. Ze maken het haar beter handelbaar, met name kammen gaat een stuk eenvoudiger na het gebruik van een conditioner. De haren worden er zacht van en ze worden extra gevoed. Alle Kerastase Conditioner producten bevatten deze eigenschappen. Verder hebben de producten ieder hun eigen bijkomende voordelen, voor bijvoorbeeld dun of geverfd haar.

Kerastase Conditioner Assortiment

Kerastase heeft een zeer uitgebreid assortiment aan conditioners. De volgende producten zijn te vinden op onze site:

 • Resistance Ciment Anti Asure Conditioner – herstelt verzwakte haren.
 • Resistance Soin Premier Therapiste Conditioner – verzorgt beschadigd dun haar.
 • Aura Botanica Soin Fondamental Conditioner – natuurlijke conditioner voor normaal tot droog haar.
 • Nutritive Lait Vital Conditioner – voedt zonder te verzwaren, voor normaal haar.
 • Nutritive Fondant Magistral Conditioner – voor zeer droog, fijn haar.
 • Densifique Fondant Densite Conditioner – geeft dun haar weer volume.
 • Discipline Cleansing Conditioner Curl Ideal – reinigt en behoudt de vorm van krullen.
 • Discipline Fondant Fluidealiste Conditioner – versterkt en verzacht krullend en kroeshaar.
 • Elixir Ultime Fondant Conditioner – fijn tot normaal haar wordt weer luchtig en gevoed.
 • Lait Volumifique – geeft volume en sterkte aan kwetsbaar haar.
 • Reflection Fondant Chromatique Conditioner – beschermt gekleurd haar voor een intense kleur.

Op de Lait Volumique en Discipline Cleansing Conditioner Curl Ideal na, zijn alle Kerastase Conditioner producten in groot verpakkingen van 1000 (of 500) ml te verkrijgen naast de standaard flessen van gemiddeld 200 ml.

Snelle levering en Klantenservice

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met Kerastase producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Kerastase