Kadus Fiber Infusion

Geen producten gevonden...

Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen. Dat is niet altijd even makkelijk en daarom heeft het merk Kadus een geschikte productenlijn voor ieder haartype. Kadus Fiber Infusion is speciaal ontwikkeld voor mensen met lang haar. De producten in deze lijn beschermen en verzorgen het haar. Het beschadigde haar wordt hersteld en versterkt. De producten resulteren in een vermindering van haarbreuk tot wel 97%.

Kadus Fiber Infusion lijn

De productenlijn is verrijkt met 5 verschillende producten:

  • Kadus Fiber Infusion Shampoo 250 ml
  • Kadus Fiber Infusion Shampoo 1000 ml
  • Kadus Fiber Infusion Mask 200 ml
  • Kadus Fiber Infusion Mask 750 ml
  • Kadus Fiber Infusion 5 minute treatment 100 ml

De shampoo zorgt voor een intense reiniging van het haar. Ook wordt het haar verzacht met het gebruik van de Fiber Infusion shampoo. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat haarbreuk wordt voorkomen tot wel 97%. Het haarmasker heeft een beschermende werking en hydrateert het haar optimaal. Alle producten zijn verrijkt met keratine wat zorgt voor ultiem herstel van het haar. De 5 minute treatment brengt het haar binnen 5 minuten in het gewenste model.

Goed onderhoud van lang haar

Voor mensen met lang haar is het belangrijk om het haar tot in de puntjes te verzorgen. Er is immers wat meer haar om voor te zorgen. Professionals raden aan het haar te wassen met een milde shampoo en deze voorzichtig in te masseren. De producten van Kadus zijn hier zeer geschikt voor. Ook wordt aangeraden om een conditioner te gebruiken en daarnaast een haarmasker. Een haarmasker geeft het haar net dat beetje extra voeding wat het nodig heeft. Professionals raden aan het lange haar niet te föhnen maar aan de lucht op te laten drogen. Dit voorkomt droge en/of gespleten haarpunten. Ook is het belangrijk om het haar voorzichtig door te kammen of borstelen. De meest subtiele manier is om een haarborstel te gebruiken met natuurlijke haren.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Kadus Fiber Infusion