Imperity Milano

Geen producten gevonden...

De Imperity Milano lijn is te gebruiken voor droog en gekleurd haar. Doordat de Imperity Milano serie is verwerkt met keratine, tarwe-eiwit en pro-vitamine B5 zijn deze producten zeer geschikt om droog haar te herstellen. Deze ingrediënten zorgen er voor dat het haar glanzend, gezond en gemakkelijk doorkam baar wordt. Het tarwe-eiwit bestanddeel zorgt ervoor dat het haar van binnenuit intens wordt gevoed en verzorgd. Daarnaast wordt de vochtbalans van het haar hersteld. Dit resulteert in gezond, glanzend en heerlijk zacht haar. De Imperity Milano serie is te herkennen aan het goudkleurige uiterlijk en is verrijkt met een heerlijke geur.

Imperity Milano Specificaties

De Imperity Milano lijn garandeert een intensieve verzorging. De producten zorgen ervoor dat de natuurlijke kleur van het haar niet vervaagt. Ook ziet het haar er na gebruik van de producten glanzend en gezond uit. Het haar wordt intens gevoed en de vochtbalans wordt hersteld. De Imperity Milano producten hebben een heerlijke frisse geur en zijn geschikt voor elk haartype.

De producten van de Imperity Milano lijn

Het assortiment van de Imperity Milano lijn is een zeer ruim assortiment. Er is voor iedereen wel een passend product te vinden door de bijbehorende eigenschappen van elk product. Wij lichten graag een aantal producten voor u uit:

  • Imperity Milano Golden Crystal Serum is een argan olie haarserum dat het haar voorziet van een schitterende glans, heerlijke geur en een zijdezacht effect. Daarnaast heeft het een sterk hydraterend, voedend en beschermend effect. Het haar wordt intens verzorgd en makkelijk doorkam baar.
  • Imperity Milky Shampoo, is een shampoo die het haar hersteld, hydrateert, voedt en beschermt.
  • Imperity Milano Fantasy Fruit Maskcry is een voedend masker voor droog en gekleurd haar en gaat kleurvervaging tegen.
  • Imperity Crystal Balsam / Conditioner is een speciale conditioner voor droog haar. De ingrediënten, tarwe-eiwit en pro-vitamine B5, zorgen ervoor dat het haar glanzend en gezond wordt.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Imperity. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]Imperity Milano