Goldwell Topchic

SALE!


€19,89 €15,91
 

SALE!


€52,26 €38,99
 

SALE!


€28,05 €22,44
 

Goldwell Topchic Haircolor Tube is een uitstekende kleurmethode voor een perfect resultaat. Deze Topchic Haircolor zorgt voor ongekende intensiteit en geeft een stralende glans. Deze geweldige haarverf van Goldwell Topchic heeft een heerlijke geur en een verhoogde dekking, zeker ook op grijs haar. En zorgt voor een extra lang kleurbehoud. De haarkleuring is geschikt voor elke haarstructuur.

Goldwell Topchic Haircolor

Deze productlijn bestaat uit verschillende producten met dezelfde functie wat betreft kleuring. De productlijn bestaat uit de volgende producten:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Goldwell Topchic