Goldwell Shampoo

Goldwell heeft een groot assortiment aan shampoos. De Dualsenses Goldwell Shampoo is een populair product, voor ieder haartype heeft Dualsenses een aparte lijn. Zo sluit de shampoo altijd aan op jouw haartype. Hierdoor krijg jij het beste resultaat; een gezonde, mooie en glanzende haardos.

Dualsenses Goldwell Shampoo

Voor optimaal resultaat gebruik je de Goldwell shampoo in combinatie met de andere producten van de desbetreffende Goldwell Dualsenses lijn. De shampoo is te verkrijgen in 9 verschillende lijnen:

Haaruitval tegen gaan

De Dualsenses Goldwell Shampoo Scalp Specialist is een shampoo die haaruitval helpt te voorkomen. Heb je last van (erfelijk) haaruitval en wil je jouw haaruitval tegen gaan? Dan zal je blij verrast worden met het resultaat van deze foam shampoo. Daarnaast zorgt deze mild reinigende shampoo voor een frisse en schone hoofdhuid. Door de milde reiniging is deze pH-neutrale shampoo ideaal voor de gevoelige hoofdhuid. Ben je ook al bekend met de anti-haaruitval spray van Goldwell? Deze spray is onderdeel van de Goldwell Dualsenses Scalp Specialist lijn. Het haar wordt versterkt en zal minder snel breken, dit helpt je haaruitval tegen te gaan. Gebruik de gehele Scalp Specialist lijn voor het beste resultaat.

Goldwell Shampoo kopen

Hairandbeautyonline.com is een kapperssite met een ruim assortiment haarverzorgingsproducten, waaronder Goldwell Shampoo. Zowel voor de consument als voor de professional. Als u voor 20:00 bestelt, heeft u het product de volgende dag in huis (indien op voorraad). Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.

Goldwell Shampoo