Goldwell Haarverf

SALE!


€19,89 €15,91
 

SALE!


€52,26 €38,99
 

SALE!


€28,05 €22,44
 

Goldwell beschikt over een ruim assortiment aan haarverf. De haarverf is onderverdeeld in verschillende lijnen om het voor de consument zo overzichtelijk mogelijk te maken. Deze kleurmethode zorgt voor ongekende intensiteit en een stralende glans.

Goldwell Haarverf

Goldwell Topchic is permanente haarverf, voor uitzonderlijke schoonheid. Topchic haarverf staat bekend om de 100% grijs dekkende werking. Dankzij de innovatieve Coolprotect Technology blijven koele kleuren daadwerkelijk koel. Dankzij het Equalizer System 2.0 wordt de kleur mooi en gelijkmatig opgenomen door het haar.

Goldwell Colorance is demi-permanente haarverf. Daarnaast is het ook haarverf met een aantal voordelen. Dankzij de pH-gebalanceerde formule met geïntegreerde IntraLipid wordt de haarstructuur gerepareerd door 70% van de lipiden weer aan te vullen. Het haar wordt met deze haarverf voorzien van een prachtige glans, op natuur haar resulteert het zelfs tot 90% meer glans. Overigens wordt het haar zachter, beschadigd haar voelt tot 30% zachter en gladder aan.

Goldwell Haarverf varianten

De Goldwell Haarverf is er in verschillende varianten onder andere:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Goldwell Haarverf