Goldwell Haarlak & Spray

De Goldwell Haarlak en Spray's bevatten een microfijne verstuiver voor doelgericht, spaarzaam gebruik. Textuur is de nieuwe haartrend. Van natuurlijke luchtige slagen tot super matte, droge stijlen of eye-catching volume nu kan je prachtige stijlen met veel textuur creëren met Goldwell Haarlak.

Goldwell Haarlak & Spray

Deze Haarlak en spray creëert vanaf de aanzet van het haar tot aan de punten meer textuur en body. Het haar wordt ontward en krijgt een prachtige glans. Het haar wordt niet verzwaard en bovendien wordt het haar gewichtloos verzorgd waardoor volume in het haar niet verloren gaat. Met een Goldwell Haarlak geef je het haar de ultieme versteviging.

Goldwell Haarlak & Spray lijn

Voor elk haartype heeft Goldwell een Haarlak & Spray, afgestemd op het haartype, die elk hun eigen versteviging bieden. De Goldwell Haarlak & Spray heeft een unieke eigenschap de ze van elkaar onderscheidt. De Haarlak & Spray lijn bestaat onder andere uit:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]