Goldwell Golden Spray

Goldwell Golden Spray is een krachtige, topkwaliteit haarspray en geeft een professionele finishing touch, heeft een firm hold, is goed stevig en flexibel. Daarbij is de spray ook makkelijk uitkambaar zonder dat er restjes achter blijven. De Goldwell Golden Spray is perfect geschikt om het haar op te steken en heeft een fijne verstuiving, denk dan aan bruidjes voor een stralende dag. De spray is zeer zuinig in gebruik. Deze spray is er in 3 maten. 100ml, 400ml en 500ml. Kwalitatief prijs verhouding is dan ook perfect.

Goldwell, alles voor prachtig verzorgd haar

MeerVoorHaar heeft een uitgebreid assortiment van Goldwell aan verzorgingproducten zoals conditioners en treatments maar ook haarkleuringen. En een breed assortiment aan styling producten zoals gel, wax, mousse en spray's. Zowel voor mannen als vrouwen. Deze stylingproducten zijn ontwikkeld om het haar en kleur op een bijzondere manier tot leven te brengen. Met Goldwell staat het haar meer dan ooit in de schijnwerpers. Bovendien zorgen ze voor een prachtige glans.

Goldwell Golden Spray

Goldwell Golden Spray is ideaal om je haar mee te stylen. En snel de perfecte look te creëren. Met de Ultra Volume producten ervaar je een nieuwe manier van stylen.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Goldwell Golden Spray