Goldwell Elixir

Is je haar futloos en is het zijn glans verloren? Wil jij je haar luxueus verzorgen? Dan biedt Goldwell Elixir Oil Treatment een uitkomst. Goldwell Elixir Oil Treatment is een verzorgende olie die het haar weer gezond, glanzend en minder pluizig maakt. Deze heerlijke olie zorgt ervoor dat het haar aangenaam licht aanvoelt. Goldwell Elixir Oil Treatment bevat het regenererende arganolie en beschermende tamanu olie. Goldwell Elixir Oil Treatment heeft een heerlijke geur. De Elixer oil van Goldwell is zeer duurzaam in gebruik. Enkele pompjes per gebruik is voldoende.

Goldwell Elixir Oil Treatment met Argan olie

Goldwell Elixir Oil Treatment bevat Argan olie. Om de olie te winnen, is een kostbaar proces. Dit proces wordt gedaan in Marokko. Argan Olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Argan boom. Dit is een duurzaam proces. De vrucht is iets groter dan een olijf en heeft dezelfde kleur. Zodra de vrucht rijp is wordt hij geel. De vrucht bevat een harde noot, deze noot bevat pitten. De Argan olie wordt gewonnen uit deze pitten. Dit productie van Argan olie is erg kostbaar. Prijzen van boven de €100 per liter zijn geen uitzonderingen. Het heeft daarom de bijnaam vloeibaar Marokkaans goud.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Goldwell Elixir