Goldwell Conditioner

Goldwell heeft een groot assortiment aan Conditioners. De Dualsenses Goldwell Conditioner is een populair product, voor ieder haartype heeft Dualsenses een aparte lijn. Zo sluit de Conditioner altijd aan op jouw haartype. Hierdoor krijgt het haar het beste resultaat; een gezonde, mooie en glanzende haardos.

Je kunt de Goldwell conditioners elke dag gebruiken, aangepast aan het haartype. De Goldwell conditioners zorgen ervoor dat het haar in topconditie blijft en werken verzorgend tot in de puntjes. Elke Goldwell verzorgingslijn heeft een eigen Goldwell conditioner. Gebruik voor het beste resultaat de Goldwell conditioner en de bijhorende Goldwell shampoo.
Doordat het haar elke dag wordt blootgesteld aan de invloeden van buitenaf of hittetools, is een conditioner erg belangrijk om de "schade" in het haar te herstellen. Het haar wordt direct ontwart, vermindert haarbreuk effectief en biedt verzorging voor glad, zacht haar. Daarbij geeft het een gewichtloze verzorging.

Dualsenses Goldwell Conditioner

Voor optimaal resultaat gebruik je de Goldwell Conditioner in combinatie met de andere producten van de desbetreffende Goldwell Dualsenses lijn. De Conditioner is te verkrijgen in 12 verschillende lijnen:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Goldwell Conditioner