Goldwell Blondeer

Goldwell Blondeer heeft verschillende producten om het haar tot wel 7 kleurhoogtes lichter te maken.
Goldwell Oxycur Platin Ultra en Goldwell Oxycur Platin Dust Free hebben de eigenschap stuifvrij te zijn waardoor deze prettig en veilig werkt. Ook hebben deze producten een heerlijke geur. De producten van Goldwell Blondeer zijn ammonia vrij.

Goldwell Blondeer

De producten zijn krachtig met milde resultaten, eenvoudig te mengen tot een crèmige substantie voor intensieve ontkleuring. Daarbij zijn de producten aangenaam en makkelijk in gebruik, stuifvrij te doseren en te mengen. Goldwell Blondeer voor totale blonderingen en alle highlights technieken. De producten hebben een verbeterde samenstelling.


Goldwell Blondeer lijn:

Een stukje geschiedenis

In 1920 start Erich Dotter de onderneming met als visie een onderneming opbouwen die zich exclusief focust op de kapper als partner. Tot de dag van vandaag ligt de focus op de productie en verkoop van haarcosmetica. Met zijn Filosofie: kappersexclusief, vooruitstrevend, effectief en toch mild. In 1948 werd het eerste Goldwell product gelanceerd: Innovatieve koude permanent – gebaseerd op thioglycolzuurtechnologie, die een permanentbehandeling bij kamertemperatuur mogelijk maakt. In 1956 is er de eerste uitbreiding van het Goldwell assortiment, namelijk de verzorging. Die bestaat uit Goldwell shampoo doseersysteem voor zuinig doseren en professioneel werken.

Daarnaast wordt het assortiment uitbreidt met styling. Dé Goldwell salon haarspray in Duitsland met een nieuwe, vooruitstrevende aerosol technologie, werd met z'n uitzonderlijke prestatie de Nummer 1 salon haarspray in Duitsland en is dat nog steeds. In 1958 gaat Goldwell uitbreiden naar Groot Brittannië. In 1971 komt er weer een uitbreiding van permanente haarkleuring. In 1976 komt de eerste schuimpermanent op de markt.In de loop van de jaren bereid Goldwell steeds verder uit met complete stylingserie's, kleuringen, haarverzorging series, blondeer poeder, voedende ammoniavrije permanente haarkleur. De producten zijn ook voor thuis gebruik aan te schaffen via Hairandbeautyonline.

Haarverf en kleuringen

Omdat ieder haar toch even net wat anders is, kan het eindresultaat van haarverf of een kleurspoeling afhangen van de haarkleur en het haartype. Daardoor kunnen wij bij MeerVoorHaar geen garantie op het resultaat kan geven. Wij adviseren dan ook om de bijsluiter goed door te lezen en de instructies op de juiste manier op te volgen. Uiteraard kunnen wij ook altijd helpen bij de kleurkeuze of advies, voor zo ver dat natuurlijk mogelijk is via mail of telefoon.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over de Goldwell en gezonde werking ervan. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Goldwell Blondeer