Fudge Styling creme

Hier vind je alle styling cremes van Fudge, onder andere de Fudge Hair Gum, Fudge Style Curve Make en de Fudge Style Curve Recovery. Ook mag de Fudge Hairshaper natuurlijk niet ontbreken.

Fudge Styling creme

Het haar kan in elk gewenste model worden gebracht door het gebruik van een styling product waardoor het de hele dag in het juiste model blijft zitten. De styling producten van Fudge styling creme bestaat uit verschillende samenstellingen. Zo is er een paste, creme, gum en balsem. De producten zijn duurzaam in gebruik. De Fudge styling creme producten zijn ideaal om je haar mee te stylen en modelleren. En creëer snel de perfecte look. Met de Fudge styling creme producten ervaar je een nieuwe manier van stylen.

Hoe het ooit begon..

In de jaren negentig stapte de oprichter van Fudge in een stukje kauwgom op de grond in Australië. Dankzij dit iets wat vervelende incident, kwam hij vervolgens met het idee om een stylingproduct te ontwikkelen voor verschillende hairstyles dat sterk was maar toch flexibel.

De Fudge Styling creme lijn bestaat o.a. uit:

Fudge Style Curve Recovery

  • Ook voor stijl haar dat krullend wil zijn
  • Voor Krullend, Golvend haar
  • Meer textuur en definitie
  • Verzorgt en Beschermt
  • Blijft de hele dag in model
  • Beschermt tot 230 Graden Celsius
  • Schitterend resultaat

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Fudge en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Fudge Stylingscreme