Fudge Make a Mends

De Fudge Make a Mends producten, de shampoo en conditioner, zijn geschikt voor droog en beschadigd haar. Deze rijke romige shampoo's en conditioners hebben het doel om droog en eventueel beschadigd haar door hitte styling of een chemische behandeling van buitenaf te verhelpen. De shampoo en conditioner hydrateren het haar op de meest efficiënte manier met behulp van de juiste ingrediënten. waardoor je haar er weer gezond en glanzend uit ziet. De Fudge Make a Mends lijn bestaat uit een shampoo en conditioner. Er zijn 2 maten verkrijgbaar, in 300ml en 1000ml.

Make a Mends

  • Perfecte Hydratatie
  • Helpt bij droog haar
  • Herstelt beschadigd haar
  • Voed

Fudge Make A Mends Shampoo

Last van beschadigd haar na bijvoorbeeld een chemische behandeling (haarkleuring)? Fudge Make A Mends Shampoo biedt uitkomst. Deze shampoo repareert het haar daar waar het nodig is en brengt de zachtheid en glans weer terug in het haar.

De Belangrijkste Kenmerken:

  • Hersteld het haar
  • Zachtheid en Glans
  • Bescherming tegen UV straling

Fudge Make A Mends Shampoo is een romige shampoo samengesteld met onder andere arganolie, marula-olie en druivenpitolie. Argan olie hersteld het haar van binnenuit en helpt gespleten haarpunten te herstellen en te voorkomen. De Argan Oil geeft bescherming tegen de hitte van stijltangen en föhns. De arganolie maakt het haar zacht en pluisvrij. Marula bevat hoogwaardige anti-oxidanten zoals vitamine C en E, essentiële aminozuren en flavonoïden. Deze beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ze helpen bij het vernieuwen van cellen. Make A Mends Shampoo hydrateert het haar en heeft een aangename geur. Fudge Make A Mends Shampoo hersteld beschadigd haar en laat het haar er stralend en gezond uit zien. Overigens is deze shampoo sulfaat- en parabeenvrij en is deze shampoo geschikt voor gekleurd haar.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Fudge en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Fudge Make a Mends