Fudge Detox

Geen producten gevonden...

Fudge Detox Shampoo zorgt voor een diepe reiniging van het haar. Deze Fudge Detox Shampoo dieptereiniger is te gebruiken voor verwijdering uit het haar van olieresten, chloor, luchtvervuiling en stylingsproducten. Deze shampoo reinigt het haar op milde wijze. De Fudge Detox Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en voor ieder haartype.

Fudge Detox Shampoo is ideaal om te gebruiken na het zwemmen in zout en/of chloorwater. Deze shampoo verwijdert eenvoudig opeenhopingen van siliconen uit shampoo's en conditioners, zonder hierbij vocht uit het haar te onttrekken. Het haar voelt daarna weer schoon en fris aan.

Fudge Detox Shampoo

  • Diepe reiniging
  • Verwijdert olieresten, chloor, luchtvervuiling en stylingsproducten eenvoudig uit het haar.
  • Verwijdert opeenhopingen van siliconen
  • Onttrekt het vocht niet uit het haar

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Fudge en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Fudge Detox